TRAPESAN AVAJAISET UUDELLE TOIMINTAKAUDELLE MA 17.8. KLO 12-14

4.8.2020

Iloiset jälleennäkemiset ja uudet kohtaamiset ovat taas mahdollisia, kun toimintakausi starttaa jälleen Trapesassa. Tarjoamme jäätelöherkkua, jaamme kuulumisia, esittelemme uusia harjoittelijoita ja kerromme tulevasta ohjelmasta.

Kun Trapesa avaa ovensa, työntekijöillämme ja jokaisella kävijällä on vastuu turvallisen yhteisöllisyyden rakentamisessa. Tullaan kohtaamisiin terveinä ilman hengitystieinfektio-oireita. Pidetään hyvät turvavälit. Tilassa on käsidesit ja kasvosuojat jokaiselle. Kädet pestään myös lähtiessä.  Henkilöstö huolehtii kosketuspintojen desinfioinneista.  

Nautitaan toistemme näkemisestä ja kuulumisista. Samalla tehdään katsaus syyskauden ryhmätoimintaan. Myös neuvontapalvelut jatkuvat. Lisäksi tulossa on kivoja kulttuuritapahtumia kuten Espoo-päivän CATWALK la 29.8. ja Suvelan Basaari -kylätapahtuma la 12.9. viranomaisten mahdollistamalla ohjelmalla. 

Nautitaan edelleen kaikista kesäiloista, valosta, vehreydestä, taivaansinestä ja auringon lämmöstä sekä marjaisista mauista. Suomi on kesällä niin upea maa ja Espoo hieno merikaupunki. Iloisiin näkemiin!