LOKAALEJA JA GLOBAALEJA KOHTAAMISIA

23.9.2019

Active NGOs on Espoon kaupungin luotsaama hanke, jossa espoolaisten hyvää ja aktiivista elämää elävöitetään järjestöjen ja kaupungin ammattilaisten yhteistyön keinoin. Trapesa on sydämellään mukana luomassa vetovoimatekijöitä asukas- ja yhteisötalojen moninaisiin palveluihin ja uusien ideoiden toteuttamiseen niin kotiseututyön, ystävyystapahtumien kuin vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi. Tule keskustelemaan ja ideoimaan eri järjestöjoukkueiden kanssa asemasillalle keskiviikkona 25.9.

KATSO-hanke on neljän kansalaisjärjestön hanke eriarvoisuuden vähentämiseksi Suomessa ja maailmalla.  Filoksenia vastaa valmentavien yritystyöpajojen toteutuksesta Espoossa ja etelä-Suomessa tänä ja ensi vuonna. Järjestöt ja yritykset kohtaavat YK:n tavoitteiden saavuttamiseksi 2030 mennessä. Lue lisää Kohtaamisia-palstaltamme: www.trapesa.com/kohtaamisia.

INTIA TULEE SKANDINAVIAAN - Espoolainen Shama Jha yhdistää Trapesan näyttelyssä intialaisen kuvataideperinteen skandinaaviseen maailmaamme. Siitä syntyy jotain hyvin kaunista. Näyttely kestää tämä syksyn ajan.