TRAPESA AUKAISI OVENSA SYYSKAUTEEN: päiväryhmät, Espoo-päivä ja kulttuurijuhlat

14.8.2019

Alkukauden päätapahtumia ovat Espoo-päivä, Kiinalainen Täydenkuun juhla ja Lähiöfest. Trapesan edustalla asemasillalla on komea eri mannerten juhla- ja katumuotia esittelevä CATWALK-tapahtuma perjantai-iltana 30.8. klo 17-17.45, jonka jälkeen nautimme ammattimuusikoiden Oi, elämän kevät! -konsertista samban, bossan, humpan ja Chydeniuksen musiikin hurmassa. Ke 11.9.klo 17 pukukoodi on punainen, kun juhlimme tyylikkäästi Kiinalaista TÄYDENKUUN juhlaa. Keskiespoolaisuutta juhlimme Trapesan asemasillalla ainutlaatuisessa LÄHIÖFEST-tapahtumassa pop-up toimijoiden yhteistyöllä keskiviikkona 25.9.

Trapesan arkitoiminta starttaa vaiheittain. Päiväryhminä elokuussa on alkanut mm. lasten tunnit maanantaisin ja torstaisin, venäjänkielisten daamien ryhmä tiistaisin. Alkamassa on viikottainen luentosarja kiinnostavista aihepiireistä sekä erilaisia hyvinvointi- ja liikuntaryhmiä. Seuraa ajantasaista tietoa kotisivuiltamme www.trapesa.com/tapahtumat.

Ilta-ajan säännölliset oppimis- ja harrasteryhmät alkavat kuukauden kuluttua, maanantaista 16.9. alkaen: joogaa, kuvataidetta, teinien sanataitoja ja lasten kulttuuri- ja taideryhmiä.  Ne pitävät tauon koululaisten syyslomaviikolla (14.10.-18.10). 

Olohuone- ja neuvontapalveluihin tulee syyskuussa muutos: avoin toimintaviikko on avoinna yleisölle maanantaista torstaihin. Perjantai-päivät varataan luottamukselliselle ryhmätoiminnalle, kokouksille ja hiljaiselle työlle: suunnittelu-, valmistelu- ja järjestötehtävät.

Neuvontaan pääsee ensisijaisesti ja sujuvimmin ajanvarauksella puhelimitse tai varaamalla ajan Trapesassa paikan päällä.

Trapesa on kaikille avoin kohtaamispaikka. Ilmapiiri on suomalaisen kansainvälinen kuten Espoo ja pääkaupunkiseutukin ovat. Juhlistamme suomalaisia kalenterijuhlia ja eri kansojen kulttuurijuhlia. Tervetuloa!